personal training

de juiste aanpak voor jouw routine

Personal training begint altijd met een kennismakingsgesprek waar bij jouw persoonlijke wensen en doelen besproken worden, zodat we je de aandacht en specifieke begeleiding kunnen geven waarbij je op verantwoorde wijze de juiste resultaten boekt. We stellen een passend trainings- cq voedingsplan op en gaan er samen voor de volle 100% voor, zodat jij in mum van tijd beter in je vel zit. Het is namelijk onze sport jou te helpen jouw doelen te behalen!

Foto 46

hoe wij werken

maak sport een onderdeel van jouw leefstijl

Een personal training start met een intake gesprek, daarbij worden doelen besproken en zal er een weegmoment plaats vinden (mits men dat wil). Vanuit daar wordt er door ons een plan opgesteld die op maat gemaakt is voor jou. Wij doen er alles aan je te helpen jouw doelen te behalen. Wij vinden het sociale aspect heel belangrijk en onze klanten kunnen 100% commitment verwachten van onze trainers.

missie & doelen

samenwerken om jouw doelen te bereiken

Hoe lang een programma duurt is per persoon verschillend, dit hangt af van het doel, tijd en hoe vaak je kunt komen sporten. Het aantal sessies hangt van de persoon af, een sessie duurt een uur. Alle personal training programma’s zijn maatwerk.
 
conditie
100%
flexibiliteit
100%
spieren
100%
gezondheid
100%

voedingsschema's

maak gezonde en lekkere maaltijden klaar

Haal het maximale uit jezelf. Goede voeding kan je helpen je sportprestaties te verbeteren, gezonder en fitter te worden. Hierbij helpen wij je graag. Interesse in voedingsadvies, vraag het aan een van onze trainers. Het voedingsadvies is op aanvraag.
Direct gesprek starten?