ONS TEAM

Waarmee jij meer vooruitgang boekt

Bij Burn Gym staat persoonlijke benadering centraal, wij vinden het belangrijk dat iedereen zich ’’thuis’’ voelt. Daarnaast staat het behalen van opgestelde doelen hoog in het vaandel. Wij van Burn Gym vinden dat voeding minstens zo belangrijk is als sporten om een gezonde leefstijl te creëren, daarom bieden wij voedingsbegeleiding aan binnen onze abonnementen. Burn Gym werkt met het online fitness platform Virtuagym, elk lid krijgt een gratis app account. Via onze eigen app kan je jouw voortgang bijhouden, voeding en trainingsschema bijhouden, inschrijven voor de groepslessen en meedoen aan uitdagingen die worden georganiseerd door ons.
 
personal-trainer-helping-A6PXBEC

bereik meer met ons

maak sport een onderdeel van jouw leefstijl

Een personal training start met een intake gesprek, daarbij worden doelen besproken en zal er een weegmoment plaats vinden (mits men dat wil). Vanuit daar wordt er door ons een plan opgesteld die op maat gemaakt is voor jou. Wij doen er alles aan je te helpen jouw doelen te behalen. Wij vinden het sociale aspect heel belangrijk en onze klanten kunnen 100% commitment verwachten van onze trainers.

ONZE TRAINERS

Trainer Louella

Trainer Thijs

Trainer Louella

Trainer Thijs

Trainer Louella

Trainer Thijs

profiteer nu van
de openingsactie

€5 korting per maand op het door jou gekozen abonnement (personaltraining pakketten zijn daarvan uitgesloten), voor zolang als je lid blijft!

Direct gesprek starten?